Grattis på födelsedagen

Imorgon fyller många människor i världen år.

Men också en raring i vår klass. Undrar vem kan det vara?

Vi sjunger för dig på tisdag.

Frågan till Bob Dylan och andra läsare: Sjöng man i din klass för dig när du fyllde år? Minns du några presenter du fick när du var ung eller liten?

 


Prenumerera på nya blogginlägg

10 reaktion på “Grattis på födelsedagen

  1. Men är det du Majken som fyller år? Synd att jag är sjuk hemma igen och kunde inte sjunga för dig. Jag får sitta här och hosta och ta fram egna kakor och säga ”Grattis Majken, du är underbar” Fröken

  2. Kul med födelsedagar! Vi sjöng för Majken i måndags. När jag var liten sjöng min mamma, pappa, storasyster och lillebror för mig på min födelsedag och så fick jag varm choklad och någon present på sängkanten. Jag minns inte att vi sjöng på någon födelsedag i skolan. Men, jag hade kalas hemma. På min tioårsdag kom 7 flickor till mig. På den tiden var det inte så vanligt att bjuda pojkar när en flicka fyllde år. Jag minns att jag hade en röd sammetsklänning och fick ett silverarmband och några silverberlocker. Undrar hur det var hos Bob Dylan?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *