Hampus skriver om matematik

Hej Bob Dylan!

På matten har vi jobbat med begrepp tillsammans vi byggde tal och använde 100-plattor, 10 stavar och centikuber.

Sedan fick vi skriva en uppgift om det.

Fråga 3. Bob Dylan var du bra på matte?

 

 

 


Prenumerera på nya blogginlägg

3 reaktion på “Hampus skriver om matematik

  1. Jag gillade matte när jag gick i skolan och tror i alla fall att jag var bra på det. Min favorit var framför allt huvudräkning, när man skulle lösa ett tal genom att tänka ut svaret i huvudet utan att skriva ner uträkningen.

  2. När jag gick i skolan var jag rädd för matten. Det blev liksom tomt i huvudet när jag såg siffror. Jag önskar att vi hade haft plattor, stavar och centikuber – då hade det varit lättare att förstå

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *